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3-1 2.4 At the project meeting on 2-20-09 the 

audience was asked if anyone had any 

questions of SEH.  To what level can 

we discuss aspects of this project with 

SEH while avoiding potential conflict 

of interest? 

As per Section 2.4 of the RFQ, all inquiries are to be directed to the 

Mn/DOT Project Manager.  After the short listing process, if teams 

desire to meet with SEH and discuss their design products, meetings 

can be scheduled for each team by the Mn/DOT Project Manager. 

3-2 2.4 What officials of the City of Austin are 

we prohibited from discussing the 

issues/priorities they have on this 

project? 

As per Section 2.4 of the RFQ, all inquiries are to be directed to the 

Mn/DOT Project Manager.  After the short listing process, if teams 

desire to meet with officials from the City of Austin to discuss their 

issues/priorities, meetings can be scheduled for each team by the 

Mn/DOT Project Manager. 

3-3 2.8 Since AET is currently performing 

additional geotechnical work for 

Mn/DOT on this project, I assume 

they cannot participate on any team?  

Would their participation/inclusion on 

a team as a geotechnical consultant be 

considered a conflict of interest? 

See RFQ Clarification 2 dated 02.20.09 for Mn/DOT’s answer to 

this question.  

 

AET is not working for Mn/DOT under the GEC; therefore, the 

answer to the above referenced Clarification would be applicable to 

their work on this project for the Department. 

 


